19.3 C
İstanbul
20 Eylül 2024, Cuma

Bayramın Hızlı Trafiğinde Can Kaybı 68’e Yükseldi 

(ANKARA) – İçişleri Bakanı bayramda trafik kazasından dolayı hayatını kaybedenlerin sayısının arttığını açıkladı, bayram tatilinin sekizinci gününde meydana gelen trafik kazalarında 6 kişinin daha, bayram tatili boyunca meydana gelen kazalarda toplam can kaybının 68’e yükseldiğini duyurdu. 

Bayram Yaralı Bilançosu ise 9 Bin 787

Bakan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bayram tatilinde yapılan denetimler ve meydana gelen trafik kazalarına ilişkin bilgilendirmede bulundu. Yaptığı bilgilendirmede, bayram tatilinin sekizinci gününde 706 trafik kazasının meydana geldiğini, 6 kişinin hayatını kaybettiğini ve 9 bin 787 kişinin ise yaralandığını bildirdi. İçişleri Bakanı, 405 bin 88 aracın denetlendiğini, 22 bin 975 araca hız ve radar işlemi yapıldığını, 37 bin 590 araca ise diğer işlemler yapıldığını bildirdi.

Hız Limitleri Arttırılmamışçasına, Yine Aşırı Hız Yapmayalım Vurgusu 

Bayram tatilinin son günü olduğuna işaret eden İçişleri Bakanı, “Karayollarımızda trafik yoğunluğu var. Trafik polislerimiz ve Jandarma Trafik’imiz denetimlerine ve radarla hız kontrollerine 24 saat aralıksız devam ediyor. Tekrar uyarıyoruz. Aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım” ifadelerini kullandı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,657BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,866TakipçiTakip Et
365AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER