18.7 C
İstanbul
5 Ekim 2024, Cumartesi

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’yla Görüşmesi Hakkında Açıklama Yaptı

(İSTANBUL) – İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme iddialarına yanıt verdi. İmamoğlu, “Bayramlaşma sırasında, Ankara’ya sık geleceğimi ve uygun olduğunda bir yemekte sohbet etmek istediğimi söyledim. O da ‘memnuniyetle’ dedi ama net bir tarih belirlenmedi. Bu durumu farklı anlamlara çekerek yazanları hayretle izliyorum” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu HIZ-RAY Projesini Kılıçdaroğlu’na Anlattı

İmamoğlu, Metro İstanbul Bröve Töreni’nde Almanya temaslarına da değindi. Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in İstanbul ziyareti sonrası yatırım ve mülteci konularında görüşmeler yaptıklarını belirten İmamoğlu, çeşitli Alman şehirlerinin belediye başkanları ve iş dünyası temsilcileriyle de bir araya geldiklerini aktardı. Ayrıca HIZ-RAY projesiyle ilgili uluslararası bir firmanın test tren sürüş alanını ziyaret ettiğini belirtti.

İmamoğlu, Geçmiş Cumhur Başkanlığı Seçimi Hakkında Yöneltilen Soruları Cevaplamadı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, “Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş aday olsaydı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturmuyordu” değerlendirmesine ilişkin ise, “Genel Başkanımızın kendi şahsi fikirleridir” diyerek yorum yapmaktan kaçındı.

İmamoğlu Halk Ekmeğe Yapılan Yüzde 60 Zamla İlgili Açıklamada Bulundu

Halk Ekmek’te yapılan yüzde 60 zam hakkında da konuşan İmamoğlu, “Uzun süredir dayandığımızı ve dayanacağımızı duyuralı 9-10 ay oldu. Buğday ve un fiyatlarındaki artış nedeniyle zam kaçınılmaz oldu. Bu, sürdürülebilir bir işletme süreci ve kâr hedefiyle değil, sağlıklı ekmek sunabilme gayretidir” dedi.

Son olarak Kılıçdaroğlu ile görüşme iddialarına tekrar değinen İmamoğlu, “Bayramlaşma sırasında bir yemekte buluşma arzumu dile getirdim. Tarih belli değil, bu bir dost muhabbeti. Bu kadar merak edilmesini garipsiyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,629BeğenenBeğen
2,203TakipçiTakip Et
19,906TakipçiTakip Et
411AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER