19.3 C
İstanbul
20 Eylül 2024, Cuma

Halk LPG Zammına Tepkili

(OSMANİYE) – Vatandaşlar, LPG’ye gelen 1 lira 76 kuruşluk zamma tepki gösterdi. Aracına LPG almaya gelen bir vatandaş “Her gün zam, bugün zam, yarın zam, ne yapacağız? Kontağı kapatıp arabaları devlete teslim edeceğiz. İş yerine koşarak mı gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Halk LPG’ye Gelen 1 Lira 76 Kuruşluk Zamma Tepkili

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde mikrofon uzatılan vatandaşlar LPG’ye gelen 1 lira 76 kuruşluk zamma tepki gösterdi. Aracına yakıt almak için istasyona gelen bir vatandaş, “Yapacak başka bir şeyimiz yok. Elektriğe geldikten sonra yüzde 38 zam, bütün her şeye kendi oranında gelir. 100 kilometre gitmeyiz de 50 kilometre gideriz ne yapalım? Yapacak bir şey yok” dedi.

”İşyerine koşarak mı gideceğiz?”

Başka bir vatandaş ise tepkisini şöyle dile getirdi:

“Bu zamlar nedir kardeşim? Tarlaya gidemiyoruz, bağa gidemiyoruz, çarşıya gidemiyoruz. Yayan tarlaya gidiyorum arabayı bırakıp. Yarın da zam geliyor o zaman kontağı bırakıp kapatalım, hep bırakalım arabaları. Ne olacak bu işler? Milletin sırtına bindiler.”

Bir emekli vatandaş ise “Ne bu kadar zam? Mazota zam, gaza zam. Her gün zam, bugün zam, yarın zam ne yapacağız? Kontağı bırakıp arabaları devlete teslim edeceğiz. İş yerine koşarak mı gideceğiz” İfadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,657BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,866TakipçiTakip Et
365AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER