18.7 C
İstanbul
5 Ekim 2024, Cumartesi

Hamm AKM’ye Entegrasyon Ödülü

(İSTANBUL) – Almanya Alevi Birlikleri Federasyonuna (AABF) bağlı Hamm Alevi Kültür Merkezi, (Hamm AKM) Şiddete Karşı Yuvarlak Masa (Runder Tisch gegen häusliche Gewalt) tarafından her iki senede bir dağıtılan Hammer Entegrasyon Ödülü’nün sahibi oldu.

4 Temmuz’da düzenlenen ve odak noktası entegrasyon ve birliktelik olan konferansta radikalizm ve şiddete karşı çalışmaları sebebiyle Hamm AKM-Cemevi ve başarılarından ötürü yönetim kurulu ve kadın üyelerine ödül teslim edildi.

Entegrasyon ve Sosyal Birliktelik

Radikalizm ve Şiddete Karşı Yuvarlak Masa tarafından her iki yılda bir verilen ödül, kadınların Hamm’da entegrasyon ve sosyal birliktelik konusundaki uzun süreli ve olağanüstü çabalarının takdiri olarak veriliyor. Hamm Kadın Dernekleri Çalışma Grubu Başkanı Anne Böse’nün programa katılarak çalışmalar hakkında konuştu.

Hamm Belediye Başkanı da Oradaydı

Hamm Belediye Başkanı Marc Herter’in de katıldığı törende ödül yöneticilere takdim edildi. Cemevi yönetimi ve üyeleri, aldıkları ödülden ötürü gururlular. Hamm AKM’den yapılan açıklamada, “Emek veren canlarımızın emekleri Hak katında kabul olsun” ifadelerinde bulunuldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,629BeğenenBeğen
2,203TakipçiTakip Et
19,906TakipçiTakip Et
411AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER