21.8 C
İstanbul
8 Eylül 2024, Pazar

Dursun Özbek ‘Şüpheli’ Sıfatıyla İfade Verdi

(İSTANBUL) – Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yapılan şikayet üzerine İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek ‘şüpheli’ sıfatıyla ifade verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in 6 Kasım 2023 ve 27 Şubat 2024 tarihlerinde yaptığı açıklamaları ile ilgili şikayetçi olmuştu. Bu şikayet üzerine Dursun Özbek, Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne gelerek ‘şüpheli’ sıfatıyla ifade verdi. İfade işlemleri yaklaşık 1 saat süren Özbek, herhangi bir açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı.

27 Şubat’ta Ne Olmuştu?

Dursun Özbek Galatasaray’ın bir koalisyona karşı savaştığını söylediği açıklamasında “Rakip takımın, rakip takımın başkanının bir proje olduğunu söylemiştim. Bu hüviyetlerini hala sürdürüyorlar. Onlara bir ağabey tavsiyesi, boşuna uğraşmayın. Galatasaray’ın bütün yaptıklarıyla Galatasaraylılardan çok Fenerbahçe yönetim kurulu ilgileniyor. Gerek trol hesaplarından gerek kendi sosyal medya hesaplarından bunu gündeme getirmelerinin tek sebebi Kasımpaşa maçının gündeminin değiştirilmeye çalışılması” demişti.

6 Kasım’da Ne Olmuştu?

Özbek açıklamasında özetle, “Dünki divan kurulunun bilgilerini sonradan aldım. Hayretler içindeyim. Kulüp başkanları olarak mesuliyet taşıyoruz. Ne gerek var böyle konuşmalara. Ne gerek var gitsin federasyonda adamı tokatlasın. Şu toplumu germeyelim diye maksimum çaba sarf ediyorz. Efendim peşine adam takalım, gitsin AVM’lerde fotoğraf çeksin. Türkiye’nin bu gerilime ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Galatasaray ve Fenerbahçe dediğiniz zaman Türkiye’nin yüzde 70-80’ini kapsayan bir taraftar grubumuz var. Genç insanlar var. Genç insanlar provokasyona gelebilir, birbirini öldürebilir. O zaman bunun mesuliyeti kimde olacak? Fenerbahçe Spor Kulübü başkanına bir tavsiyem var, bunları yapmayın. Yapılan açıklamalar bölünmeyi, kutuplaştırmayı getirecek açıklamalar değil mi? PKK, FETÖ bölememişken bu ülkeyi, sen niye böyle davranıyorsun? Selim Soydan’ın açıklaması aklıma geliyor. Fenerbahçe başkanı bir projedir demişti” ifadelerinde bulunmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

156,722BeğenenBeğen
2,177TakipçiTakip Et
19,809TakipçiTakip Et
246AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER