19.3 C
İstanbul
19 Eylül 2024, Perşembe

PÖH Başkanı’nın Bahçeli’nin Elini Öpmesi Tepki Topladı

(ANKARA) – Polis Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz’in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elini öpmesi, kamuoyunda büyük tepkiyle karşılandı. Olay, Bahçeli’nin 15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılı dolayısıyla Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Polis Özel Harekat Başkanlığı’nı ziyaret ettiği sırada gerçekleşti. Karadeniz’in bu hareketi, sosyal medyada hızla yayılarak birçok kişi tarafından eleştirildi.

Polis Özel Harekat Başkanı Karadeniz’in Devlet Bahçeli’nin Elini Öpmesine Siyasiler Tepki Gösterdi

Siyasetçilerden konuya ilişkin gelen tepkilerde, devletin polisi ve askerinin tarafsız kalması gerektiği vurgulandı. CHP ve diğer muhalefet partilerinden pek çok isim, Karadeniz’in bu davranışını eleştirerek, kamu görevlilerinin siyasi liderler karşısında tarafsız durması gerektiğini belirtti.

CHP, PÖH Başkanı’nın Görevden Alınması İçin Çağrı Yaptı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, yaşanan olaya sert tepki gösterdi ve şu ifadeleri kullandı: “Devlet Bahçeli’nin elini öpen şahıs EGM Özel Harekat Daire Başkanı Süleyman Karadeniz. Üzerindeki o üniforma Türkiye Cumhuriyeti Devletini temsil eder. Devletin polisi, askeri bir siyasi parti liderinin elini eteğini öpmez, önünde de eğilmez. Polis, asker el öpmeye başlarsa bu ülke daha çok 15 Temmuz’lar yaşamaya gebedir. Bu emniyet müdürü derhal emekli edilmelidir.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,760BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,826TakipçiTakip Et
284AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER