21.4 C
İstanbul
8 Eylül 2024, Pazar

Madımak Katliamı Hafıza Merkezi’nin Antalya Programı Gerçekleşti

(İSTANBUL) – Dün (21 Temmuz 2024) Antalya Konyaaltı’nda bulunan Nazım Hikmet Kongre Merkezi, Madımak Katliamı Hafıza Merkezi etkinliğine ev sahipliği yaptı. Etkinlik Alevi bileşenlerinin desteği ve vatandaşların yoğun katılımıyla 7,5 saat sürdü.

Saat 13:00’da Sanal Müze filmi “Unutulmayan” (Evergreen) ile başlayan program, 14:00’da sunumla devam etti. Saatler 15:00’ı gösterdiğinde ise Ümit Kıvanç’ın yönetmenliğindeki “Çok Kötü Bir Şey Oldu” belgeselinin gösterimine geçildi.

Antalya’da Salon Doluydu

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda gösterimler sırasında da salon doluydu. Unutulmayan ve Çok Kötü Bir Şey Oldu belgeselleri yer yer üzüntü, yer yer haklı bir öfkeyle karşılık buldu.

Hafıza Merkezi’nden Açıklama

Madımak Katliamı Hafıza Merkezi’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Bugün Antalya Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Madımak Katliamı Hafıza Merkezi tanıtımı ve “Çok Kötü Bir Şey Oldu” belgesel filminin gösteriminden oluşan programımız, 33 canımız için yapılan saygı duruşuyla başladı. Bu kez Antalya’dan sesleniyoruz: 33 canımızı unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız!” denildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

156,722BeğenenBeğen
2,177TakipçiTakip Et
19,809TakipçiTakip Et
246AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER