19.3 C
İstanbul
20 Eylül 2024, Cuma

11 Yaşında Traktör Kullanan K.A, Malatya’da 2 Çocuğun Canını Aldı

(İSTANBUL) – Malatya’nın Akçadağ ilçesinde 24 Temmuz 2024 tarihinde, traktör kullanan 11 yaşındaki K.A., kendince şaka yapmak amacıyla traktörü önce bir erkek çocuğunun, sonra yolda yürüyen kız çocuklarının üzerine sürerek büyük bir kazaya sebebiyet verdi. K.A., dört kız çocuğuna çarparak tel örgülere sıkıştırdı. Hastaneye kaldırılan çocuklardan ikisi yaşamını yitirirken, diğer ikisinin tedavisi devam ediyor.

24 Temmuz 2024 tarihinde Malatya Akçadağ’ın Ören Mahallesi’ndeki Çatyol mevkiinde akşam 20:00 sularında kullandığı traktörü yolda yürüyen çocukların üzerine sürdüğü sırada hakimiyeti kaybeden K.A., çocukları tel örgülere sıkıştırdı. Traktör, bir evin duvarına çarparak ancak durabildi.

Korkunç Kazada 2 Can Kaybı Var

Kazanın ardından bölgeye sevk edilen ambulanslarla yaralı çocuklar Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi ve Akçadağ Şehit Gökhan Aslan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen, Ada (7) ve Zelal (11) Yıldırım kardeşler kurtarılamadı. Aile çocukların vefat haberiyle yıkıldı. Ada Yıldırım ve Zelal Yıldırım toprağa verilirken, yaralı olarak kurtulan G.Ş. (7) ve A.K. (7)’nin tedavileri sürüyor. Soruşturma devam ediyor.

“Adaletin yerini bulması bir nebze de olsa acımızı dindirecektir”

Ada ve Zelal Yıldırım kardeşlerin amcası E.Y.’ye telefonla ulaşarak bilgi aldık. E.Y., açıklamasında “Acımızı ortadan kaldırması mümkün değil, ancak adaletin yerini bulması bir nebze de olsa dindirecek, bu tip olayların bir daha yaşanmamasını sağlayacaktır” ifadelerinde bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,657BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,866TakipçiTakip Et
365AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER