19.3 C
İstanbul
20 Eylül 2024, Cuma

Ada ve Zelal Yıldırım Kardeşlerin Can Verdiği Kazada Skandallar Bitmiyor

(İSTANBUL) – Malatya’nın Akçadağ ilçesinde 24 Temmuz 2024 tarihinde, traktör kullanan 11 yaşındaki K.A.’nın 5 çocuğun üzerine sürerek Ada Yıldırım (7) ve Zelal Yıldırım (11) kardeşlerin can vermesine sebep olduğu olaya ilişkin skandallar bitmiyor.

11 yaşındaki K.A.’nın babası Basri Ayaz’ın Trafik Polisi çıkması ve bir süredir oğlunu traktör kullanması için cesaretlendirdiğinin anlaşıldığı olayda iki skandal daha günyüzüne çıktı.

Basri Ayaz, dün gece (31 Temmuz 2024) jandarma komutanını ve bekçileri kandırarak olay yerine izinsiz girip kamyonetle eşyalarını kaçırmaya çalıştı, acılı aile ve mahalle sakinleri girişime engel oldu. Ayrıca Basri Ayaz’ın 11 yaşındaki oğluna tüfekle ateş ettirdiği görüntüler ortaya çıktı.

31 Temmuz Gecesi Olay Yerine İzinsiz Girme Teşebbüsü

Trafik Polisi Basri Ayaz, “sadece beşiğimi alacağım” bahanesiyle evinden kamyonetle eşyalarını kaçırmak için jandarma komutanı ve olay yerinde bekleyen bekçileri kandırarak olay yerindeki evine izinsiz girdi. Olayı duyan acılı aile, taziye evinden gelerek girişime engel oldu. Üzüntüsüne rağmen bu tip bir olayla uğraşmak zorunda kalan aile adına Ada ve Zelal Yıldırım’ın amcası Ercan Yıldırım, bir açıklama yaptı.

Ercan Yıldırım’ın Olay Yerine İzinsiz Girilmesiyle İlgili Açıklaması

Acılı amca Ercan Yıldırım açıklamasında özetle, “Şu anda 24 Temmuz tarihinde yeğenlerimi kaybettiğimiz noktadayız. Acımızı bile yaşatmıyor bu insanlar. Biz taziye evinde yasımızı tutarken, acımızı yaşarken, bize gelen haber doğrultusunda olay yerine geldik. İki canımızın hayatını kaybettiği yerde, Zelal’imin saçı orada tellerde kopuk bir şekilde dururken, çocuklarımızın terlikleri burada dururken, bize bir adım içeri attırmayan yetkililer varken, karşı tarafın binbir türlü oyunuyla, onları da kandırarak, ‘beşiğim kaldı, sadece onu alacağım, karşı tarafla da anlaştım, bilgisi var’ diyerek, buraya geliyor, bir şekilde emniyet güçlerini atlatarak, 2 bekçiye de yalan söyleyerek, 8 işçiyle buradan leğenini, çatalını kaşığını, lanet olası malını almaya çalışıyor” ifadelerinde bulundu.

Ercan Yıldırım: “Acımızı yaşamak istiyoruz, Zelal ve Ada için adalet istiyoruz”

Ercan Yıldırım, bu evin Basri Ayaz’ın tek evi olmadığını, Malatya merkezde kurulu düzeni olduğunu anlattığı açıklamasının devamında, “Bu eşyalara mahkum değiller. Bu insanların mal hırsını, kişiliksiz olduklarını, karakersizliklerini buradan da anlayabiliriz. Bunun için toplandık burada. Bundan sonra böyle bir olaya kesinlikle müsade etmeyeceğiz. Rahat bırakın bizi, biz acımızı yaşamak istiyoruz. Zelal ve Ada için adalet istiyoruz” şeklinde konuştu.

Basri Ayaz’ın 11 Yaşındaki Oğlu K.A.’ya Tüfek Kullandırdığı Görüntüler

Polis baba Basri Ayaz’ın 11 yaşındaki oğlunu sadece traktör kullanmak için cesaretlendirmediği, aynı zamanda K.A.’ya tüfekle ateş ettirdiği de anlaşıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,657BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,866TakipçiTakip Et
365AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER