19.3 C
İstanbul
19 Eylül 2024, Perşembe

Beyoğlu’nda Üç Kadına Saldırı: İnan Güney Açıklama Yaptı

(İSTANBUL) – Beyoğlu’nda meyhaneye giden üç kadının saçının çekilip darp edildiğine ilişkin görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. Cihangir’de bir meyhaneye giden üç kadın, yan masadaki kişiler tarafından rahatsız edilince hesabı ödeyerek ayrılmak istedi. Olaya ilişkin görüntülerde görevliler bir kadının saçını çekip diziyle vurduğu görülürken, güvenlik kamerası görüntülerinin sosyal medyada yayılması üzerine soruşturma başlatıldı.

Kadınlar Şikayetçi Oldu

Kadınlar, Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü’ne giderek mekan sahibi ve çalışanlarından şikayetçi oldu. Olayla ilgili işlem yapıldığı ancak gözaltına alınan olmadığı öğrenildi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Güney’den Açıklama

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney de saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Güney sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Beyoğlu kadınların özgürce ve güvenle yaşadığı, yaşayacağı, eğleneceği ilçedir. Öyle de kalacaktır. Konuyla ilgili hukuki ve idari süreçleri sonuna kadar takip edeceğiz, Kaymakamlığımız ve Emniyet güçlerimizle koordinasyon halinde bu rezaletin sorumluları hakkında gereğinin yapılmasını sağlayacağız. Konuyu şahsen takip ediyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,760BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,826TakipçiTakip Et
284AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER