21.4 C
İstanbul
16 Eylül 2024, Pazartesi

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu Paris’e Gidecek

(ANKARA) – İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 2036 Olimpiyat Oyunları ev sahipliğinin İstanbul’a verilmesi amacıyla Paris’te tarihi moda müzesi Palais Galliera’da Türkiye’nin tanıtımını yapmaya hazırlanıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in programı açık uçlu planlanırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Paris’e gidiş dönüş tarihi belli oldu.

İmamoğlu 6-9 Ağustos’ta Paris’te Olacak

2036 Olimpiyat Oyunları’na İstanbul’un ev sahipliği için Hindistan, Şili, Endonezya, Güney Kore ve Katar ile yarışan Türkiye’nin tanıtımı amacıyla Paris’te organizasyon yapıldı. Ekrem İmamoğlu, tanıtım için 6-9 Ağustos’ta Paris’te olacak.

CHP lideri Özel de 2024 Paris Yaz Olimpiyatları’nda A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 6 Ağustos Salı günü yapılacak çeyrek final maçını izlemek için yarın 23 yaşındaki kızı İpek Özel ile birlikte Paris’e gidecek.

Özgür Özel, Voleybol Yarı Finalini İzlemek İçin Programını Uzatabilir

Özgür Özel’in Paris’teki programı açık uçlu planlanıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı yarı finale kalırsa, Özel’in bu maçı da izlemesi bekleniyor. Ziyaretin uzaması durumunda, İmamoğlu’nun Palais Galliera’daki programa katılabileceği öğrenildi.

Filenin Sultanları’nın çeyrek final karşılaşmasını Ekrem İmamoğlu da izleyecek.

İstanbul Tanıtım Etkinlikleri 7-8 Ağustos’ta

İstanbul’un tanıtım etkinlikleri 7-8 Ağustos’ta yapılacak. İstanbul’un tanıtımı amacıyla Paris’in en prestijli binalarından ünlü tarihi moda müzesi Palais Galliera’yı kiralayan İBB’nin tanıtım çalışmaları, tasarruf tedbirleri gerekçesiyle iki gün ile sınırlanmıştı. Türkiye’nin olimpiyatlara ev sahipliği için yarıştığı diğer ülkeler ise tanıtımlarını 2024 Paris Yaz Olimpiyatları süresince, 15 gün sürecek şekilde yapıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,760BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,826TakipçiTakip Et
284AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER