21.4 C
İstanbul
16 Eylül 2024, Pazartesi

Zelenskiy: Rusya’nın Süpermarket Saldırısında Dört Kişi Öldü

(ANKARA) – Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus ordusu tarafından Donetsk bölgesine bağlı Konstantinivka kentindeki bir süpermarkete düzenlenen saldırıda dört kişinin yaşamını yitirdiğini ve 24 kişinin yaralandığını belirtti. Zelenskiy, “Rusya bu terörden sorumlu tutulacak” dedi.

Rusya’nın Ukrayna’nın doğusundaki Konstantinivka kentinde bir süpermarkete düzenlediği saldırıda dört kişi öldü, 24 kişi ise yaralandı. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu cümlelere yer verdi:

“Enkaz Altında Kalan İnsanlar Var”

“Rus teröristler sıradan bir süpermarketi ve bir postaneyi vurdu. Enkaz altında kalan insanlar var. Kurtarma operasyonu devam ediyor ve onları kurtarmak için her şey yapılacak. Şu anda 4 kişinin öldüğü biliniyor. Sevdiklerini kaybeden ailelerine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. En az 24 kişi de yaralandı.

Rusya bu terörden sorumlu tutulacak ve dünyanın savunmamızı destekleme ve insanlarımızın hayatlarını kurtarma konusunda Ukrayna’nın yanında durması için elimizden geleni yapacağız.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,760BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,826TakipçiTakip Et
284AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER