19.3 C
İstanbul
19 Eylül 2024, Perşembe

Instagram’a Erişim Yasağı Kaldırıldı

(ANKARA) – Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram’a erişim engelinin saat 21.30’da kaldırılacağını duyurmasından sonra Instagram kullanıma açıldı. 

2 Ağustos’ta kapatılan Instagram’a erişim engeli kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun saat 21.30’da engelin kaldırılacağına yönelik açıklamasından sonra kullanıcılar Instagram’a ulaşabildi. 8 gün süren Instagram erişim engeli sona erdi.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu Kararı X Canlı Yayınında Açıklamaya Çalıştı, Yapamadı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,”Birazdan önemli bir gelişme hakkında açıklamada bulunacağım” paylaşımından 1 saat sonra X hesabı üzerinden canlı yayın açarak Instagram erişim engeli hakkında alınan gelişmeleri aktarmaya başladı. Fakat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’nun yayını sık sık kesintilerle kullanıcılara ulaştı. Yarıda kesilen yayından dakikalar sonra Bakan Uraloğlu X hesabından yazılı açıklama yaptı. X kullanıcıları ise Bakan Uraloğlu’nun yayınına eleştirilerde bulundu.

Erişim Yasağının Kaldırılma Açıklaması Yazılı Olarak Yapıldı

X hesabı üzerinden Instagram erişim engeli hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun yayını sık sık kesintiye uğradı. X kullanıcıları ise Bakan Uraloğlu’nun paylaşımın altına yorumlar yaparak durumu eleştirdi. Bakan Uraloğlu sık sık kesilen yayın sebebiyle açıklamayı dakikalar sonra yazılı olarak yaptı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,760BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,826TakipçiTakip Et
284AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER