22.5 C
İstanbul
19 Eylül 2024, Perşembe

AKP’li Şamil Tayyar’dan Erdoğan’a Çağrı: Bu Zulmü Durdurun

(ANKARA) – Eski AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, hayvanlara yönelik katliam görüntülerinin ardından AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Türkiye’nin her yerinde köpek avı başladı, Allah rızası için bu zulmü durdurun, bir sözünüz yeter” dedi.

Katliam Görüntülerine Dikkat Çekti

Şamil Tayyar, X hesabından yaptığı açıklamada Hayvanları Koruma Kanunu yürürlüğe girdikten sonra Türkiye’nin birçok ilinden hayvanların öldürüldüğü görüntülerin gelmeye başladığını vurguladı. Görüntülerde hayvanların söz konusu yasada belirtilen hiçbir kurala uyulmadan öldürüldüğüne dikkat çeken Tayyar, Tayyip Erdoğan’a “Bu zulmü durdurun” dedi.

“Katil Ruhlu Alçakları Harekete Geçirdi”

Tayyar’ın çağrısı şöyle:

“Sayın Cumhurbaşkanım. Ülkenin her köşesinde köpek avı başladı. Niğde, Bartın, Altındağ, Ahlat, Silivri başta olmak üzere birçok yerde köpekler hiçbir kurala uyulmaksızın zalimce katlediliyor. Zehirlenen köpeklerin o can çekişen görüntüleri yürekleri parçalıyor. Hedef tahtası yapılıp 20 kurşunla bedeni delik deşik edilen köpeğin görüntüsü karşısında ağlamamak mümkün değil. Kafası kesilip parçaları torbayla çöplüğe atılan köpekler karşısında kelimeler kifayetsiz kalıyor. Daha niceleri. Yüreğim kaldırmadığı için görüntülere yer vermedim. Kanun böyle bir zulmü öngörmese de katil ruhlu alçakları harekete geçirdi. Allah rızası için bu zulmü durdurun. Bir sözünüz yeter.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,657BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,866TakipçiTakip Et
365AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER