20.4 C
İstanbul
19 Eylül 2024, Perşembe

Eskişehir’de Balta ve Bıçakla 5 Kişiyi Yaralayan A.K Gözaltında

(İSTANBUL) – Dün (12 Ağustos 2024) Eskişehir Tepebaşı semtinde 5 kişiyi balta ile yaralayan saldırgan gözaltına alındı. Yaralı vatandaşların hastanede tedavisi devam ediyor.

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesine bağlı Uluönder tramvay durağı yakınlarındaki bir çay bahçesinde oturan insanlara baltayla saldırarak 5 kişiyi yaralayan şüphelinin gözaltına alındığını belirten Adalet Bakanlığı, olaya ilişkin soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü bildirdi.

A.K’nın Esas Planı TKP Binasına Saldırmakmış

Kendini “nasyonel sosyalist” olarak tanımlayan 18 yaşındaki A.K, saldırıyı gerçekleştirmeden önce bir sosyal medya hesabından saldırıyı hangi motivasyonlarla gerçekleştirdiğini, saldırı sırasında kendinin de ölebileceğini ama bu olmadan önce “öldürebildiği kadar böceği” öldüreceğini belirtmiş ve ileride diğer “azizlere” örnek teşkil edeceğini duyurmuştu.

Esasen TKP binasına saldırmak istediğini belirten A.K., saldırısını planladığı zamandan önce gerçekleştirmek zorunda kaldığını aktarmıştı.

Baltalı Saldırgan A.K. Bir Polis Memurunun Dikkatini Çekti

Saldırgan A.K. görev yerine giden bir polis memurunun dikkatini çekmesi sonucu gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,760BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,826TakipçiTakip Et
284AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER