19.3 C
İstanbul
19 Eylül 2024, Perşembe

İAKM Cemevi’nin Çocuklar İçin Kursları Başlıyor

(KÖLN) – İngiltere Alevi Kültür Merkezi (İAKM) Cemevi, çocuklar için 2024-2025 eğitim yılı ders kayıtlarını başlattı.

9 Eylül 2024 tarihinde başlayacak olan derslere kayıt yaptırmak için IAKM Cemevi’ne başvurmak gerekiyor. Başvuru için iletişim numaralarına, kurumun resmi websitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşmak mümkün.

İAKM Cemevi Kursları 9 Eylül’de Başlıyor

İngilizce, Matematik, Türkçe, Resim, Tiyatro, Bağlama, Gitar, Piyano, Bale, Alevilik, Semah ve Halk Oyunları, Zekâ Oyunları, Kız Futbol Takımı, Erkek Futbol Takımı, Kampçılık ve İzcilik Kurslarının verileceği dersler, 9 Eylül 2024 tarihinde başlayacak. IAKM Cemevi’ninresmi sosyal medya kanallarından yaptığı duyuruda, derslere kayıt için [_02038873551_] numaralı telefondan veya [_iakmcemevi12@gmail.com_] adresinden ulaşmanın mümkün olduğu dile getirildi.

“Eğer İnanılacaksa Çocuklara İnanılmalı”

İAKM Cemevi, çocuklara ve çocukların taşıdığı masumiyete büyük önem verirken bunu, “Din, dil, ırk ayrımı yapmayan, insanın en yalın hali çocuklardır. “Eğer inanılacaksa, çocuklara inanılmalı” diyerek dile getiriyor.

Kurumdan yapılan açıklamanın eğitimin neden önemli olduğuna dair bölümünde , “Eğitim, düşünme, yaratıcılık ve problem çözme yeteneklerini geliştirir; yeni fırsatların kapılarını açar ve öz ifadeyi ve özgüveni geliştirir. Cemevimizdeki eğitim programı, müfredat ve yaratıcı sanat dersleri aracılığıyla, öğrencilerimizi başarılı olmaları için gerekli bilgi ve becerilerle donatmaktadır. Cemevimizde, destekleyici ve zenginleştirici bir öğrenme ortamı sağlayarak, öğrencilerin potansiyellerini keşfetmelerine, sosyal becerilerini geliştirmelerine ve yaşam boyu öğrenme alışkanlıkları kazanmalarına yardımcı olmaktayız. Çocuklarımızın gelecekleri için eğitimlerine önem verelim, unutmayalım, Bilgi Güçtür, Öğrenmek Özgürlüktür” ifadelerine yer verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,760BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,826TakipçiTakip Et
284AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER