21.4 C
İstanbul
16 Eylül 2024, Pazartesi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, PFDK’ya Sevk Edildi

(İSTANBUL) – Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan’ın talimatlara aykırı hareketlerinden dolayı PFDK’ya sevklerine karar verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) yapılan sevklerin raporunu yayımladı. Rapora göre, geçen haftasonu Göztepe-Fenerbahçe arasında oynanan ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un saldırıya uğradığı olaylı maçla ilgili karar verildi.

PFDK’ya Sevke İlişkin Raporun Detayları

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporlarına göre, Fenerbahçe, 17.08.2024 tarihinde oynanan Göztepe – Fenerbahçe Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve kulüp idarecisi Burak Çağlan Kızılhan’ın da “talimatlara aykırı hareketi” sebebiyle PFDK’ya sevk edilmesi kararı verildi.

Göztepe Kulübü Görevlisi Özkan da PFDK’ya Sevk Edildi

Raporda ayrıca, aynı maçtaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Göztepe Kulübü’nün ve kulüp görevlisi Fatih Özkan’nın da talimatlara aykırı hareketi ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a saldırısı” nedeniyle PFDK’ya sevk edildiği bildirildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,760BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,826TakipçiTakip Et
284AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER