21.4 C
İstanbul
16 Eylül 2024, Pazartesi

Özel’den Erdoğan’a: Yapamıyorsan Bırak, Biz Yaparız

(ANKARA) – Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi’nin (SODEMBEK) ilk toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Biz milletin yükselen sesini duyuyoruz. Yapamıyorsan bırak biz yaparız. Seçim olmuyor, ne kadar direnirsen diren önünde sonunda geçim olmadığı için seçim olacak o seçimde de bu milletin iktidarı olacak” dedi. Özel, Türkiye’nin birçok yerinde çıkan orman yangınlarına dikkati çekerek, “Büyükşehir belediyelerinde yangın söndürme uçağı bulundurmasına izin vermiyorlar” diye konuştu. 

Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek koordinasyonunda parti genel merkezinde toplandı. Toplantıda gündeme ilişkin çeşitli konuları değerlendiren Özel, Erdoğan’a da görevi bırakmasını söyledi.

Özgür Özel: Şeffaf yönetiyoruz, israfı bitiriyoruz

Özgür Özel açıklamasının bir bölümünde, “Bu şartlar altında geçim olmuyor. Geçim olmazsa seçim olur. Biz 31 Mart’ta bu salondaki arkadaşlar pek çoğu iki kişiden birinin ouyunu aldılar. Bu milelt bize ne görev verdiyse biz o işi yapıyoruz. Namuslu çalışıyoruz, şeffaf yönetiyoruz. İsrafı bitiriyoruz, ihtiyaç sahibine yetişebildiğimiz yerde sahip çıkıyoruz. Bizden millet razı olmasaydı bir önceki sefer seçilirlerse beka sorunu olur diyen Mansur Yavaş’ı ve Ekrem İmamoğlu’nu rekor oyla seçmezlerdi. Antalya’yı iki kez daha siz yönetin demezlerdi. Adana’da Mersin’de rekor kırdırmazlardı. Demek ki biz milletin verdiği görevi doğru anladık gereğini yaptık ve milletten takdir gördük” ifadelerinde bulundu.

“Mağdurların ve mazlumların hizmetine talibiz”

Özgür Özel açıklamasının devamında, “Demek ki sen milletin verdiği vazifeyi yapmadın ki ikinci parti oldun, orada kaldın ve erimeye devam ediyorsun. Burada çağrımız ya verilen görevi yap, fiyatları düşür, enflasyonu durdur, işsizliği bitir, atamaları yap ya da bu işi yapabileceklere bırak. Biz yapılacak bir seçimi 31 Mart’ta kazandığımız başarıyı gerekçelendirerek değil, o günden bugüne bu milleti yoksullaştırdığın için yalnızlaştırdığın için perişan ettiğin için milletin yükselen sesini duyuyoruz. Yapamıyorsan bırak, biz yaparız. En iyi kadrolar ve en doğru kaynak yönetimini yapacak bilinç CHP’dedir. Biz halkın partisiz, milletin partisiz. Zenginlerin, çetelerin, şımarıkların değil, mağdurların ve mazlumların hizmetine talibiz. Seçim olmuyor, ne kadar direnirsen diren önünde sonunda geçim olmadığı için seçim olacak o seçimde de bu milletin iktidarı olacak” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,760BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,826TakipçiTakip Et
284AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER