19.3 C
İstanbul
19 Eylül 2024, Perşembe

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, Tuzla’da Nikah Törenine Katıldı

(İSTANBUL) – CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Tuzla İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlunun nikah törenine katıldı.

Nikahı İmamoğlu Kıydı

CHP 7. Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı İmamoğlu, İstanbul Pendik’te CHP Tuzla eski İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlunun nikah törenine katıldı. Deniz Uzunyayla ve Şalin Özdemir çiftinin nikahını İBB Başkanı İmamoğlu kıydı. Nikah şahitliğini yapan Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvelili Gökhan Günaydın çifte mutluluklar diledi.

Nikah törenine, CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Bakırköy eski Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da katıldı.

Özel Kılıçdaroğlu ile Bir Araya Gelecek

Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de gelecek hafta Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edeceği öğrenildi. Özel, katıldığı programda tüzük kurultayı öncesi önceki genel başkanlarla bir araya geleceğini söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,760BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,826TakipçiTakip Et
284AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER