22.8 C
İstanbul
16 Eylül 2024, Pazartesi

Özgür Özel Suavi’yi Ziyaret Etti, Konser Yasağını Görüştü

(İSTANBUL) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Sanatçı Suavi’yi İstanbul’da dün akşam ziyaret etti. Özel, “Suavi’nin konserlerine yönelik saldırıları kınıyor, sözde tepkiler nedeniyle daha önce planlanan konserlerinin iptal edilmesini de asla doğru bulmuyorum” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Dünya Beykozlular Günü kutlamaları kapsamında İstanbul Beykoz’da vermek istediği konser bozkurt işareti yapan bir grubun engelleme girişimiyle karşılaşan sanatçı Suavi’yi evinde ziyaret etti.

Özel: “CHP ve Belediyeleri Sanatın ve Sanatçının Her Zaman Yanındadır”

”Cumhuriyet Halk Partisi olarak da, Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak da sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğumuzu tüm kamuoyuna bir kez daha duyuruyoruz” diyen Özel’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama özetle şu şekilde:

Sanatçıların Sadece Sanatlarıyla İlgileniyoruz Mesajı

“Değerli sanatçımız Suavi’yi İstanbul’daki evinde ziyaret ettim. Suavi’nin konserlerine yönelik saldırıları kınıyor, sözde tepkiler nedeniyle daha önce planlanan konserlerinin iptal edilmesini de asla doğru bulmuyorum. Sanatçıların, siyasi görüşleriyle, etnik kimlikleriyle, mezhepleriyle değil, sanatlarıyla, performanslarıyla ve yetenekleriyle ilgileniyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,760BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,826TakipçiTakip Et
284AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER