21.4 C
İstanbul
16 Eylül 2024, Pazartesi

Özel: Bekliyorlar ki Birbirimize Düşeceğiz, Yok Öyle Yağma

(İSTANBUL) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İl Danışma Kurulu Tüzük Önerileri Buluşması’nda konuştu. 4 Eylül’de başlayacak tüzük kurultayıyla ilgili fikirlerini beyan etti.

Özgür Özel, “Bekliyorlar ki birbirimize düşeceğiz ve onları kötü yönetimlerine rağmen sorumluluklarıyla baş başa bırakacağız. Yok öyle yağma. Biz biriz beraberiz, kararlıyız hep birlikte bu ülkeyi yönetmeye geliyoruz” dedi.

Özel: Kurultay Salonu’ndan İktidar Değişikliği Bekleyenler İnançlı Bir Ses Yükseltecek

CHP lideri Özgür Özel, İstanbul’da düzenlenen İl Danışma Kurulu toplantısında partisinin 4 Eylül’de başlayacak tüzük kurultayına ilişkin mesajlar verdi. Kurultay salonundan iktidar değişikliği bekleyenlerin inançlı bir ses yükselteceklerini ifade etti.

“Bekliyorlar ki birbirimize düşeceğiz, yok öyle yağma”

Özel, şöyle konuştu:

“O salondan Türkiye’ye bir iktidar umudu, bir iktidar değişikliği bekleyen Türkiye’ye bu konuda kararlı özgüvenli inançlı bir ses yükseltecek olduklarını görmüyorlar. Birileri bekliyor ki tartışacağız, birileri bekliyor ki kendi içimize düşüp onların yakasını bırakacağız. Milletin meselelerini konuşmayı, Türkiye’nin gerçek gündemini takip etmeyi siyasetin gerçek gündemini belirlemeyi bırakacağız. Bekliyorlar ki birbirimize düşeceğiz ve onları kötü yönetimlerine rağmen sorumluluklarıyla baş başa bırakacağız. Yok öyle yağma. Biz biriz beraberiz, kararlıyız hep birlikte bu ülkeyi yönetmeye geliyoruz.”  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,760BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,826TakipçiTakip Et
284AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER