19.3 C
İstanbul
19 Eylül 2024, Perşembe

Meriç Demir Kahraman: Soruşturmayı Avukatlarımız Takip Ediyor

(ANKARA) – Gezi Parkı davası hükümlüsü Tayfun Kahraman’ın eşi Meriç Demir Kahraman, geçtiğimiz gün MS hastası eşinin rutin nörolojik kontrole götürülürken bileklerinin kelepçeyle kan akışını durduracak denli sıkıştırılmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Gezi Parkı davası hükümlüsü ve İstanbul Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde olan Kahraman’ın eşi Meriç Demir Kahraman, dün eşinin sağlık kontrolüne götürülürken yaşadıkları ve başlatılan soruşturmaya ilişkin açıklama yaptı.

“Olur böyle şeyler diyecek değiliz”

Meriç Demir Kahraman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Arayan, soran herkese teşekkürler, cevap veremediklerim de oldu, bu nedenle bilgilendirmek isterim: Bugün Tayfun ile görüştük. Sağlık durumu şu an iyi. Dün kendisine yapılanı elbette sindirmiş değil, bunu normal karşılayıp ‘olur böyle şeyler’ diyecek değiliz. Kimse de bunu söylemesin.”

“Masumiyetimizi tartıştırmayız, haysiyetimize dokundurmayız”

Meriç Demir Kahraman açıklamasının devamında, “Yaşanan her şeyin tutanağı var, şahitleri var. Soruşturma açıldığına dair haberleri basından bizler de öğrendik. Avukatlarımız takip ediyor. Sonuna kadar da takip edeceğiz. Eşim Tayfun Kahraman’ın özgürlüğü, şahsi bir mesele değil. Hukuk ve adaletin kırıntısı varsa bir gün bile içeride olması bütün ülkeye zulümdür, zarardır. Masumiyetimizi tartıştırmayız, haysiyetimize dokundurmayız, bir adım geri atmayız” ifadelerinde bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,760BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,826TakipçiTakip Et
284AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER