21.4 C
İstanbul
16 Eylül 2024, Pazartesi

Alman Polisi, İsrail Konsolosluğu Yakınında Silahlı Bir Kişiyi Vurdu

(ANKARA) – Almanya’nın Bavyera eyaletine bağlı Münih kentinde İsrail Konsolosluğu’na yakın bir noktada polis silahlı bir kişiyi vurdu.

Münih’in merkezindeki Brienner Caddesi ve Karolinenplatz çevresinin giriş ve çıkışlara kapatıldığı bildirildi. Çok sayıda polisin bölgeye sevk edildiği, bir polis helikopterinin şüpheliyi arama çalışmalarına katıldığı belirtiliyor.

Münih Polisi, Olayın Sabah 10:00 Sularında Gerçekleştiğini Duyurdu

Münih polisi, bir kişinin vurulduğu olayın bu sabah 10.00 sıralarında meydana geldiğini açıkladı. Polisin açıklamasında “Karolinenplatz çevresinde, polis kuvvetleri tarafından şüpheli bir kişiye ateş açıldı ve kişi vuruldu” ifadeleri kullanıldı. “Silahlı şüphelinin” İsrail Konsolosluğu’nın yakınında bir müze olan “Nazi Dokümantasyon Merkezi” civarında vurulduğu belirtildi. Şüphelinin omuzda taşınan bir silah taşıdığı belirtildi. Olaya başka kişilerin karışıp karışmadığına ve vurulan şüphelinin sağlık durumuna ilişkin henüz doğrulanmış bir bilgi bulunmuyor.

Arama Çalışması Devam Ediyor.

Polis duyurularında bölgedeki konut veya ofis binalarında bulunanlara içeride kalmaları tavsiye edildi. Alarm durumuna geçilen bölgede bir polis helikopteri de şüpheliyi arama çalışması yapıyor. 

İsrail Konsolosluğunun bugün kapalı olduğu belirtidi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,760BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,826TakipçiTakip Et
284AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER