22.8 C
İstanbul
16 Eylül 2024, Pazartesi

AABF, 35. Yılını NRW Parlamentosu’nda Kutluyor

(KÖLN) – Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu (AABF) 35. Kuruluş Yıldönümü etkinliğini Kuzey Ren Vestfalya (NRW) Eyalet Parlamentosu’nda gerçekleştirecek.

Almanya’da son yıllarda artan ırkçılığa atıfta bulunarak “Irkçılığa karşı çok kültürlülük” mottosuyla resepsiyon çerçevesinde gerçekleşecek etkinlik 2 Ekim’de Parlamento salonunda yapılacak.

AABF Diplomasi Çalışmalarına İstikrarla Devam Ediyor

AABF 2 Ekim’de yapacağı resepsiyonun duyurusunda, “Diplomasi çalışmalarımız yoğun ve istikrarlı bir şekilde devam ediyor. AABF, Almanya’da hem federal hem de eyalet parlamentolarında yürüttüğü istikrarlı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

AABF’nin Basın Bülteninin Tam Metni

AABF’den basın ve yayın kurumlarına gönderilen bildiride şunlar kaydedildi:

“Diplomasi çalışmalarımız yoğun ve istikrarlı bir şekilde devam ediyor. AABF, Almanya’da hem federal hem de eyalet parlamentolarında yürüttüğü istikrarlı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kuruluş yıldönümümüz vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz etkinlikler, yaşadığımız ülkede son dönemde artan ırkçılık karşısında yürüttüğümüz mücadeleyle daha da anlam kazanıyor.

Irkçılığa karşı duyarlılığı artırmak ve özellikle siyaset kurumlarının bu konuda daha etkili ve somut adımlar atmasını sağlamak amacıyla çabalarımızı yoğunlaştırıyoruz.

Bu doğrultuda, NRW Eyalet Parlamentosu’nda düzenleyeceğimiz 35. kuruluş yıldönümü etkinliğimizi, “Irkçılığa karşı çok kültürlülük” teması çerçevesinde gerçekleştireceğiz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,760BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,826TakipçiTakip Et
284AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER