26.7 C
İstanbul
5 Ekim 2024, Cumartesi

CHP, Elazığ’daki Çiftçilerin Sorunlarını Dinleyecek

(ANKARA) – CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 21 Eylül’de Elazığ’ın Koruk köyünde çiftçilerle bir toplantı düzenleyecek. Toplantıda, çiftçilerin sorunları ve çözüm önerileri ele alınacak.

Gürsel Erol, “CHP olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da üreticilerimizin yanında olacağız. Elazığlı tüm çiftçilerimizi toplantıya bekliyoruz” dedi. Bununla beraber Erol, Elazığ’ın tarım ve hayvancılık alanında Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri olduğunu vurguladı. Ardından toplantıda çiftçilerin gözden kaçan sorunları gündeme getirileceğini ve çözümler aranacağını söyledi. Ayrıca, “Bu toplantıyı, çiftçilerimizin kronik sorunlarını öne çıkarmak ve çözümler üretmek için düzenliyoruz” açıklamasını yaptı.

Çiftçilerin Sorunlarına Çözüm Aranacak

Elazığ’ın; hububat, şeker pancarı, kayısı ve badem gibi ekonomik değeri yüksek ürünlerin yetiştirildiği bir şehir olduğunu vurgulayan Erol, “Çiftçilerimizin yaşadıkları sorunlara çözüm bularak, ürünlerin hak ettiği fiyatı bulmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Toplantı 21 Eylül Cumartesi günü Koruk Köyü’nde düzenlenecek. Erol, tarım politikalarından sorumlu milletvekilleriyle çiftçilerin sorunlarını masaya yatıracak. Ayrıca, TBMM Genel Kurulu’nda çiftçilerin sorunlarını dile getirerek yasal düzenlemeler yapılmasını sağlayacak.

CHP olarak, üreticilere destek vermeye devam edeceklerini belirten Erol, Elazığlı çiftçileri saat 14.00’te Koruk Köyü’nde düzenleyecekleri toplantıya davet etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,629BeğenenBeğen
2,203TakipçiTakip Et
19,906TakipçiTakip Et
411AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER