19.3 C
İstanbul
20 Eylül 2024, Cuma

Müze Gazhane’de Yeni Sezon Zengin Etkinliklerle Başladı

(İSTANBUL)- İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iştiraki Kültür A.Ş.’ye ait Müze Gazhane’de yeni sezon sanat dolu etkinliklerle başladı.

İBB Kültür A.Ş., Müze Gazhane’de yeni sezon için ilk ay etkinlikleri kapsamında sanat ve eğlencenin bir arada olduğu bir program hazırladı. Atölyelerden konserlere, söyleşilerden stand-up gösterilerine kadar birçok etkinlik, Müze Gazhane’nin eylül takviminde yerini alıyor. Atölyelere, söyleşilere ve tüm etkinliklere katılım için kayıtlar ise Radar Türkiye üzerinden ücretsiz gerçekleştiriliyor. 

Müze Gazhane’de Sonbahar Dolu Geçecek

Müze Gazhane, sonbaharı kültürel etkinliklerle karşılıyor. Atölyeler ve söyleşiler, kültürel bilince katkı sunarken beden hafızasını da destekliyor. Öte yandan, “İstanbul’da Eğlence Tarihi” ve “Altyazı Sinema Sohbetleri” başlıklı söyleşiler, eylül akşamlarına yeni bir soluk getiriyor. Bunun yanı sıra, dans ve sinema atölyeleri de Müze Gazhane’de katılımcılarla buluşacak.

Yeni Sezonun Etkinliklerinde Renklilik Var

Müze Gazhane konserleri, eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor. Öte yandan, 24 Eylül’de Fosil, 25 Eylül’de ise Su Sonia ve Kardelen sahne alacak. Ardından, 28 Eylül’de Kenan Doğulu, 34. Akbank Caz Festivali’nin açılış akşamında Müze Gazhane Meydan Sahnesi’nde konser verecek.

Oyunseverler için de farklı etkinlikler Müze Gazhane’de yer alıyor. Şirincan Çakıroğlu stand-up gösterisiyle izleyicilerle buluşacak. Pınar Göktaş ise “Öyle Şeyler Yalnızca Filmlerde Olur” adlı tek kişilik oyunuyla sahne alacak. Bununla beraber, Cuma sinemalarında Tamara Kotevska ve Ljubomir Stefanov’un “Honeyland” filmi izleyicilerle buluşacak. Ardından, Aybüke Avcı’nın “Domates Biber Depresyon” filmi sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,657BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,866TakipçiTakip Et
365AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER