28.6 C
İstanbul
5 Ekim 2024, Cumartesi

Bir Çocuğun Öldüğü Bakımevi, Şiddet Görüntüleriyle Gündemde

(İSTANBUL) – Bir çocuğun açlıktan öldüğü iddiasıyla gündeme gelen bakımevinde başka bir çocuğa şiddet görüntüleri ortaya çıktı.

BirGün’den Kayhan Ayhan’ın haberine göre, açlıktan öldüğü Adli Tıp raporuna yansıyan otizmli Hüseyin Timuçin’im kaldığı özel bakımevinde başka bir çocuk da şiddet gördü. Görüntüler sosyal medyaya yansıdı.

Aynı Bakımevi, Başka Bir Otizmli Çocuğa Şiddet

Yaşananlarla gündemde olan bakımevinde bu kez de başka bir çocuğa şiddet uygulanan görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde otizmli bir çocuğun yatağa bağlandığı ve çocuğa müdahale eden iki görevliden birinin ağzını kapattığı ve baş bölgesine bastırdığı görülüyor.

Yüzde 95 Otizmli Hüseyin Bakımevinde Ölmüştü

İstanbul’da aynı özel bakımevinde yüzde 95 otizmli olan 17 yaşındaki Hüseyin Timuçin’in, annesinin rahatsızlığından dolayı daha iyi şartlarda bakılması için götürüldüğü bakımevinde açlıktan yaşamını yitirdiği öne sürülmüştü.

Avukat Rengin Geçen, olaya ilişkin yaptığı açıklamada “Çocuğun yüzünde, gözünde, hatta kafasında çok ciddi izler var, yaralar var” demişti.

Aile de yoğun bakımda doktorun isteği üzerine çektikleri fotoğraflarda darp izlerine rastlandığını söylemişti.

Avukat Geçen, savcılığın kovuşturmaya yer olmadığı kararını verdiğini belirterek yaptıkları itiraza da hala bir dönüş olmadığını kaydetti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,629BeğenenBeğen
2,203TakipçiTakip Et
19,906TakipçiTakip Et
411AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER