26.7 C
İstanbul
5 Ekim 2024, Cumartesi

Selçuk Yöntem’den Tamer Karadağlı Tepkisi: Yazıklar Olsun

(İSTANBUL) – Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı açıklamaları ve icraatlarıyla tepki çekmeye devam ediyor. Sanatçı Selçuk Yöntem, sosyal medya paylaşımında Karadağlı’nın tepki çeken icraatlarıyla ilgili “Sanatı ve sanatçılarını daha iyiye teşvik eden bir kurum nereden nereye geldi. Yazıklar olsun” dedi.

Selçuk Yöntem Dayanamadı: Yazıklar Olsun!

Ataması ayrı icraatları ayrı tepki çeken Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’ya sanat camiasından tepki sürüyor. Son olarak kurum sanatçılarına yönelik “Çalışmayacaksanız istifa edin, Lale Devri bitti” laflarına tepki gösteren sanatçı Gaye Filiz Alacacı’ya yapılan muameleyle gündeme gelen Karadağlı’ya bir tepki de Selçuk Yöntem’den geldi. Sosyal medya hesabından müdürlükle ilgili bir isim listesi paylaşan Yöntem şunları söyledi:

“Sanatı ve sanatçılarını daha iyiye teşvik eden bir kurum nereden nereye geldi. Yazıklar olsun.”

Karadağlı’dan Sanatçılara Üslupsuz Tavır

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, “Çalışmayacaksanız istifa edin, Lale Devri bitti” açıklamalarına tepki gösteren sanatçı Gaye Filiz Alacacı’nın, Görkem Ali Kaya adlı bir müfettiş tarafından 3 saat boyunca alıkonulduğunu, telefonuna da el konulduğunu iddia etmesinin ardından yine tepkilerin odağı olmuştu. Alacacı, Tamer Karadağlı’yı eleştirdiği için ‘üç saat boyunca bir odada alıkonulduğu’ iddiasıyla savcılığa başvurmuştu.

Konuyu Meclis gündemine taşıyan CHP Milletvekili Orhan Sarıbal, Alacacı’nın iddiaları üzerine Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından yanıtlanması istemiyle soru önergesi verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,629BeğenenBeğen
2,203TakipçiTakip Et
19,906TakipçiTakip Et
411AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER