24.3 C
İstanbul
5 Ekim 2024, Cumartesi

CHP, Edirne Milletvekili Ediz Ün’ün İstifasını Kabul Etti

(ANKARA) – CHP, Edirne Milletvekili Ediz Ün’ün istifasına ilişkin açıklama yaptı. Adli süreç tamamlanana kadar Ün’ün partiden istifa talebinin uygun görüldüğünü açıkladı. 

Cumhuryet Halk Partisi (CHP) X sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Edirne Milletvekili Ediz Ün’ün Grup Başkanvekilleri ile yaptığı görüşmeden sonra adli süreç tamamlanana kadar partiden istifa talebinde bulunduğunu ve talebin kabul edildiğini açıkladı.

Adli Süreç Tamamlanana Kadar Ediz Ün Parti Dışında

 CHP’den yapılan açıklama şu şekilde:

“Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’in talimatıyla geçtiğimiz hafta kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin olarak Edirne Milletvekilimiz Ediz Ün, Grup Başkanvekillerimiz ile bugün bir araya gelmiştir. Yapılan görüşmede Sn. Ün, adli süreç tamamlanana kadar partimizden istifa etmeyi talep etmiş, bu talebi uygun görülmüştür. Hukuki sürecin sonucuna göre Sn. Ün’ün partimize geri dönüp dönmeyeceğine karar verilecektir.”

Edirne’de Ne Olmuştu?

20 Eylül’de Edirne’de Ediz Ün’e ait cipte arama yapılmıştı. Cipte çok sayıda gümrük kaçağı elektronik sigara aparatı vardı. Ediz Ün yaptığı açıklamada kaçak ürünlerin varlığından haberi olmadığını ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirtmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,629BeğenenBeğen
2,203TakipçiTakip Et
19,906TakipçiTakip Et
411AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER