20.8 C
İstanbul
3 Ekim 2024, Perşembe

Cem Garipoğlu’nun Mezarı Açıldı

(İSTANBUL) – 17 yaşındayken vahşice katledilen Münevver Karabulut cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Ailesinin katil Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması talebi kabul edildi. Ardından bugün, savcı, polis ve bilirkişi heyetiyle birlikte Karacaahmet Mezarlığı’na geldi. Ceset üzerinde DNA eşleşmesi yapılacak.

Karabulut’un Ailesi Garipoğlu’nun Mezarının Açılmasını İstemişti

Münevver Karabulut, 3 Mart 2009’da 17 yaşındayken, İstanbul Bahçeşehir’deki bir villada Cem Garipoğlu tarafından öldürüldü. Garipoğlu, bu cinayetten 197 gün sonra yani 17 Eylül 2009’da avukat eşliğinde polise teslim oldu. 10 Ekim 2014’te ise kaldığı Silivri 5 No’lu L Tipi Kapalı Cezaevi’ndeki koğuşunda ölü bulunduğu açıklandı.

Öte yandan o günden bu yana Garipoğlu’nun ölümüyle ilgili çeşitli iddialar gündemdeki yerini korudu. Karabulut ailesi iddialar üzerine avukatları “fethi kabir işlemi” talep etmişti. Savcılık, Garipoğlu’nun mezarının bulunduğu Üsküdar’da bulunan Karacaahmet Mezarlığı’nda fethi kabir işlemi gerçekleştirilmesine karar vermişti.

İnceleme 1 Gün Sürecek, Garipoğlu Raporu 10 Günü Bulabilir

Gerçek Gündem’den Rıfat Kırcı’nın haberine göre, polis bugün mezarlığa geldi. Mezarlık etrafında bariyerlerle geniş güvenlik önlemi aldı. Savcı, polis, bilirkişi heyeti Karacaahmet Mezarlığı’na geldi. Sırt kemiği, dişler ve saçlardan DNA eşleşmesi yapılacak. İnceleme 1 gün sürecek. Raporun çıkması ise 10 günü bulabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,629BeğenenBeğen
2,203TakipçiTakip Et
19,906TakipçiTakip Et
411AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER