26.7 C
İstanbul
5 Ekim 2024, Cumartesi

Beyoğlu’nda Tecavüz Girişimi Failleri Tutuklandı

(İSTANBUL) – Beyoğlu’nda bir kadına cinsel saldırıda bulunan Semir Tarhan ile Ömer Konu, saldırı görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine tekrar yakalandı. İki saldırgan işlemlerin ardından cezaevine kondu.

24 Eylül günü Şehit Muhtar Mahallesi’nde iki şahıs sokakta yürüyen kadını takip etti ve bunlardan biri kadını zorla öpmek istedi. Ardından karşı koyan kadını darp etti. Saldırganlara çevredekiler müdahale etti ve olay yerine gelen polisler gözaltına aldı.

Saldırgan İki Şahıs Salıverildi

Tacize uğrayan kadının saldırganlardan şikayetçi olmadığı belirtildi. Şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra serbest kaldı. Semir Tarhan ve Ömer Konu adlı saldırganların daha önce de ‘cinsel saldırı’, ‘kasten yaralama’, ‘mukavemet’, ‘gasp’ ve ‘otomobil hırsızlığı’ gibi sabıka kayıtları çıktı.

Tecavüz Girişiminde Bulunan İki Fail Cezaevinde

Saldırganların serbest bırakılmasına sosyal medyada tepki geldi. Bunun ardından iki şüpheli hakkında yeniden yakalama kararı çıktı. Şüphelilerden biri Mersin’de diğeri de İstanbul’da yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler akşam saatlerinde çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,629BeğenenBeğen
2,203TakipçiTakip Et
19,906TakipçiTakip Et
411AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER