26.7 C
İstanbul
5 Ekim 2024, Cumartesi

BOTAŞ’ta Değişiklik: Görevden Alma ve Atamalar Resmi Gazete’de

(ANKARA) – Bazı Bakanlık, kamu kurum ve kuruluşlarında görevden alma ve atama kararları Resmi Gazete’de yer aldı. Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) yönetimi de değişti. Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Abdülvahit Fidan geldi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın boş bulunan kademeler ile bazı kamu kurum ve Kuruluşlarda atamalar gerçekleşti. Bunun yanında görevden almalar da yer aldı. Kararlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yer aldı.

Görevden Alma ve Atamalar

Buna göre: Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliği’ne Yalçın Gemici geldi. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Behçet Bakır geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda açık bulunan Başmüfettişliklere Hüseyin Gökçe, Emrah Yıldırım, Ulaş Kırılı, Çağrı Büyük, Nesimi Üstün, Baybars Yemliha, Ferhat Mişe, Yağmur Venus Toprak Öztürk ve Onur Bayrak atandı. Ayrıca, görevden alınan Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Adem Dinç yerine Genel Müdür Yardımcısı Seyfullah Arslantürk oldu. Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürü Abdülvahit Fidan oldu.

Öte yandan Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde Hatay Vakıflar Bölge Müdürü Ümit Gökhan Çiçek görevden çekildi. Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürü Erdal Pınar’ın da görevi sona erdi. Bununla birlikte Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Ali Erkan Öztürk, Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü İsmet Çalık da artık görevde değil. Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğüne, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç geldi. Hatay Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bozkurt oldu. Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürü Halil Alper oldu. Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Uysal oldu. Bunun yanında Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak geldi. Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde açık bulunan Vakıflar Meclisi Üyeliklerine, Adnan Er ve Mevlüt Çam yer aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,629BeğenenBeğen
2,203TakipçiTakip Et
19,906TakipçiTakip Et
411AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER