28.3 C
İstanbul
5 Ekim 2024, Cumartesi

Okul İnşaatında Gerilim: Maaş Alamayan İşçiler Çatıya Çıktı

(SİNOP) – Sinop’un Gelincik Mahallesi’ndeki bir okul inşaatında işçi eylemi başladı. 3 aydır maaş alamayan işçiler, bunun sonucunda binanın çatısına çıktı ve eylem başlattı.

Okul inşaatında çalışan işçiler, 3 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle binanın çatısına çıkarak işçi eylemi başlattı.

İşçileri Çatıya Çıktı, Polis ve Sağlık Ekipleri Geldi

Sinop’un Gelincik Mahallesi’nde devam eden bir okul inşaatında çalışan dört işçi, üç aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle çalıştıkları binanın çatısına çıktı. İşçi eylemi sonucAjasu çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Atlama veya düşme ihtimaline karşı branda açtılar.

Fotoğraf: Anka

Maaşlar Yatırıldı, İşçi Eylemi Sona Erdi

Ajanssinop’ta yer alan bilgiye göre polis olay yerinde, şantiye sorumlusuyla görüştü. Bir süre bekleyişin ardından işçilerin maaşları hesaplarına yatırıldı. İşçi eylemi böylece sona erdi. İşçiler çatıdan indi. Olay yerine Sinop Vali Yardımcısı Taner Bolat da geldi.

Sinop Vali Yardımcısı: Süreci Takip Edelim

İşçilerle bir görüşme gerçekleştiren Bolat; “Sinop Valiliğimiz olarak süreci takip edelim.” dedi. İşçilerle bir süre konuşan Bolat, sorunları dinledi. Sorunların giderilmesi ardından işçilerle tokalaştı ve gitti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,629BeğenenBeğen
2,203TakipçiTakip Et
19,906TakipçiTakip Et
411AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER