20.4 C
İstanbul
19 Eylül 2024, Perşembe

8 Yaşındaki Narin Güran Aranıyor: Kan Lekeleri Bulundu

(İSTANBUL) – Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor. Şu ana ana dek sadece terliği bulunan Güran’ın yakınları kan lekeleri buldu.

21 Ağustos günü öğle saatlerinde, Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi, Tavşantepe Mahallesi’ndeki evinden ayrılıp, Kur’an kursuna giden ve daha sonra haber alınamayan Narin Güran’ı arama çalışmaları sürüyor.

Narin Güran için Tüm Evlerde Arama Gerçekleştirildi

Narin’i bulmak için dün akşam jandarma ekiplerince mahalledeki tüm evlerde arama gerçekleştirildi.

Sabah saatlerinden itibaren AFAD bünyesindeki dalgıçlar sulama kanalında, AFAD’a bağlı arama kurtarma ve diğer ekipler de mahallenin çevresi, kayalıklar ve tarlalarda arama çalışması yürüttü.

Jandarma ekipleri, mahalleye giriş ve çıkış yapan araçlarda arama yaptı, İl Emniyet Müdürlüğüne ait helikopter de mahallenin üzerinde ve çevresinde gerçekleştirdiği uçuşla arama çalışmalarına destek verdi.

Ailesi Kan Lekeleri Buldu

8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışmaları sürerken, evine yaklaşık 20 metre mesafede, yakınları kayalıklar üzerinde kan lekeleri buldu. Kan lekeleri üzerine jandarma bölgede önlem aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yapacağı çalışmanın ardından kan lekelerinin kime olduğu belirlenecek.

Narin’in Annesi: Kızımı Bana Verin

Anne Yüksel Güran, gazetecilere, kızının çok zeki olduğunu ve okumayı sevdiğini söyledi.

Yakında akrabalarının düğünü olduğunu ve bu nedenle kızının düğünde giymek için kendisinden gelinlik almasını istediğini ifade eden Güran, şu ifadeleri kullandı:

“Bırakmadılar kızım gelinlik giysin. Tek kızımdı. Acım çok büyük. Başka Narinler kaybolmasın, başka anneler ağlamasın. Ne isterseniz vermeye hazırım, yeter ki kızımı bana verin, onu bir yere bırakın. Kızımın cesedini bile görsem şükredeceğim, ama kızım yok.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,657BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,866TakipçiTakip Et
365AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER