26.7 C
İstanbul
5 Ekim 2024, Cumartesi

Özel: “CHP’ye saldırırlar, ertesi gün HÜDA PAR ile kardeş olurlar”

(BALIKESİR) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir ziyareti kapsamında Erdek Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Burhan Karışık ile vatandaşlara seslenen Özel, iktidarın politikalarını sert bir dille eleştirdi.

Özel: “İktidar Çıkar İttifakı Peşinde”

Özel, konuşmasında iktidarın Anayasa’nın ilk dört maddesini tartışmaya açanlarla iş birliği yaptığını söyledi. Bunun yanında, HÜDA PAR ve Hizbullahçılarla aynı safta olduklarını ifade etti. CHP’nin bu ittifaklara karşı Türkiye Cumhuriyeti’ni koruyacağını belirtti. Özel konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Biz Türkiye ittifakında kol kola girdik. Birbirimize güvendik. Hep birlikte başardık. Şimdi bu konjonktür iktidarını, bir koluna MHP’yi almış. Öbür koluna Hizbullahçıları, HÜDA PAR’cıları takmış. Anayasa’nın ilk dört maddesini tartışmaya açanları kollarına almışlar. Bir tek meseleleri var. Onlar çıkar ittifakıdır. Onlar iktidarda kalmak için bir gün teröristlerle, bölücü örgütle pazarlık ederler; öbür gün döner, Bahçeli ile birlikte ülkücü olurlar. Bir gün ‘Bayrağı indirecek’ diye CHP’ye saldırırlar, öbür gün bayrak düşmanı HÜDA PAR ile kan kardeş olurlar. Bu mürailere karşı Türkiye Cumhuriyeti’ni biz kurduk, biz savunduk, biz koruyacağız.”

Özgür Özel: “Genel Seçimlerde Yüzde 75 Oy Bekliyoruz”

Ardından, Erdek’teki seçim başarısından dolayı Burhan Karışık’ı tebrik etti. Aynı zamanda genel seçimlerde hedeflerinin yüzde 75 oy almak olduğunu belirtti. Bu başarının Karışık ve ekibinin katkılarıyla mümkün olduğunu söyledi.

Nilüfer Çağlayan Kültür Merkezi Açılışı 29 Ekim’de

Sonrasında Özel, Nilüfer Çağlayan Kültür Merkezi’nin 29 Ekim’de açılacağını duyurdu. Ayrıca, hayvan barınağı ve sosyal konut projelerinin de hızla tamamlanacağını ekledi. AK Parti’nin ilçede mazeret üreten belediyelerine örnek olacaklarını ifade etti.

Sosyal Yardımlar Ve Eşit Hizmet Anlayışı

Öte yandan Özel, belediyelerin sosyal yardımlarda vatandaşları rencide etmeden hizmet sunduğunu vurguladı. Bununla birlikte gelir durumu düşük ailelerin kart sistemiyle ihtiyaçlarını karşıladığını belirtti. Ayrıca okul masrafları ve bebek ziyaretlerinin de belediye tarafından karşılandığını ifade etti.

Özel: “Okula Çantası Boş Giden Çocuk Kalmayacak”

CHP’li belediyelerin öğrencilere beslenme çantası desteği sağladığını hatırlatan Özel, bu uygulamanın genişletileceğini söyledi. Ayrıca, çocukların aç kalmaması için belediye başkanlarına talimat verdiğini belirtti.

Eğitimde Kalite Düşüşü Ve Gelir Adaletsizliği

Özel, eğitimin sınıfsal bir meseleye dönüştüğünü vurguladı. Türkiye’de her üç öğrenciden birinin kahvaltı yapmadan okula gittiğini belirtti. Eğitimin kalitesinin düşük olduğunu ve özel okulların yüksek maliyetlerinden yakındı.

“CHP Yerel Yönetimlerde İktidarda”

Özel, CHP’nin artık yerel yönetimlerde iktidar olduğunu ve hizmetlerine devam edeceğini vurguladı. Bu süreçte belediyelerin vatandaşlarla el ele vererek çalışacağını söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,629BeğenenBeğen
2,203TakipçiTakip Et
19,906TakipçiTakip Et
411AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER