21.8 C
İstanbul
21 Eylül 2024, Cumartesi

Sakaryaspor Kulübü Başkanı’na Saldıran Kişi Gözaltında

(İSTANBUL) – Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn’e tokat atılan görüntüler sosyal medyada yayıldı. Görüntülerin ortaya çıkması üzerine saldırgan kişi gözaltına alındı.

Sakaryaspor Reklam Sorumlusu

Trendyol 1’inci Lig ekiplerinden Sakaryaspor’un Başkanı Gökhan İn’e tokat atıldığı görüntüler tepki çekti. Saldırganın Sakaryaspor Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Hamza Cengiz Şen olduğu iddia edildi.

Saldırgan Gözaltına Alındı

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili “yağma” suçundan soruşturma başlattı. Saldırgan bu kapsamda gözaltına alındı. gözaltına alınarak Sakarya’ya getirildi.

Şüphelinin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri devam ediyor.

Sakarya Spor Kulüp Başkanı İn’e Tokat

Sosyal medyada paylaşılan görüntüde saldırganın, Gökhan İn’e tokat attığı görüldü. Saldırgan şu ifadeleri kullandı:

“Dinle beni. İsim kullanmayacaksın. Artık basın açıklaması yok. Bu işler bitti. Birol’un aldığı 150 bin TL’yi de bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni? Bana bak!”

Gökhan İn bu tehditlere “Tamam oğlum, sakin ol. Cengiz kalp var ben de biliyorsun değil mi? Tamam” diyerek yanıt veriyor.

Sakaryaspor Kongresi Pazar Günü

Öte yandan geçen hafta Sakaryaspor’un olağanüstü genel kurulunda yeterli çoğunluk sağlanamamıştı. Takımın kongresi 22 Eylül Pazar günü Sakarya Atatürk Stadı’nda çoğunluk aranmaksızın tekrar yapılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,657BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,866TakipçiTakip Et
365AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER