22.2 C
İstanbul
23 Eylül 2024, Pazartesi

Firari Motosiklet Hırsızı, Kadın Polisi Öldürdü

(İSTANBUL) – Ümraniye Ihlamurkuyu’da çeşitli suçlardan 26 suç kaydı olan, dün yakalanan ancak firar eden 19 yaşındaki Y.E.Ç.’yi tekrar yakalamak için gece yarısı operasyon yapıldı. Arbede sırasında polisin silahını kaparak ateş açan şüpheliye polisler karşılık verdi. Firari Y.E.Ç. 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz’ı silahla vurarak öldürdü. Yaralanan polislerden biri ile şüphelinin annesinin tedavisi devam ediyor. Olay nedeniyle Ümraniye’de hareketli saatler yaşanırken Y.E.Ç. de ilerleyen saatlerde yaralı şekilde yakalandı.

26 Suç Kaydı Bulunan Firari Polisin Silahını Kaptı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği ekipleri, “motosiklet hırsızlığı” suçundan aranan ve firar eden Y.E.Ç. isimli şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. 26 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Y.E.Ç.’yi Ihlamurkuyu Mahallesi’nde kıstıran polisler gözaltına almak istedi. O sırada çıkan arbedede şüpheli, bir polis memurunun silahını kaparak etrafa ve polislere ateş açtı. Kadın polis memuru Şeyda Yılmaz, şüpheliye karşılık verdi, ancak açılan ateşte ağır yaralandı. Çatışmada şüphelinin annesi P.G. (43) ve polis memuru K.H.S. de yaralandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’, yaşanan çatışmayla ilgili açıklama yaptı. Emniyet, kadın polis Şeyda Yılmaz’ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,657BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,866TakipçiTakip Et
365AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER