26.7 C
İstanbul
5 Ekim 2024, Cumartesi

Fenerbahçe’den Ataman Tepkisi: Milli Takım’a Oyuncu Yok

(İSTANBUL) – Yunanistan Panathinaikos takımının antrenörü ve Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman, dün oynanan Galatasaray – Panathinaikos dostluk maçı sonrası tribünlere Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi mağlup ettiği maçın 3-1’lik skorunu eliyle işaret etti. İşaret Fenerbahçe camiasının tepkisini çekti.

Ataman Fenerbahçe’nin Tepkisiyle Karşılaştı

Antrenör Argin Ataman, Galatasaray-Panathinaikos dostluk maçı sonrası eliyle Fenerbahçe’nin yenildiği maç skorunu işaret edince tepki çekti. Tepkiler üzerine Ataman’dan açıklama geldi. Ataman özür dileyerek şunları söyledi:

“Ben her fırsatta Fenerbahçe camiasına duyduğum saygıyı dile getiren ama sahada onların en büyük rakiplerinden biri olduğumun altını çizen bir antrenörüm. Dünkü hareketimin Fenerbahçe camiasında yarattığı rahatsızlığın farkındayım.”

Ataman Görevde Olduğu Sürece Milli Takıma Sporcu Göndermeyecek

Fenerbahçe ise Ergin Ataman’ın hareketi sonrası Ataman görevde olduğu müddetçe A Milli Erkek Takımına sporcu göndermeme kararı aldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Karakteri, bugüne dek ortaya koydukları, tavrı ve tarzıyla misyonu belli olan bu şahsın, milyonlarca izleyicinin önünde yaptıkları “Milli Takım Başantrenörlüğü” saygınlığı ve kimliği ile taban tabana zıttır.”

“Kendisinin camiamıza yönelik yaptığı özür açıklaması tarafımızca yok sayılmaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak haddini aşan bu şahıs; ‘saygınlık, tarafsızlık gibi’ olmazsa olmaz nitelikleri gerektiren bu görevde olduğu süre boyunca, A Erkek Milli Takımımıza sporcu göndermeme kararı aldığımızı kamuoyuna bildiririz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,629BeğenenBeğen
2,203TakipçiTakip Et
19,906TakipçiTakip Et
411AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER