26.7 C
İstanbul
5 Ekim 2024, Cumartesi

Hafta Sonu Sıcak Geçecek

(İSTANBUL) – Yurt genelini etkisi altına alan yağış bir süre görünmeyecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) raporuna göre, ülke genelinde yağış ihtimali bulunmuyor. hafta sonu sıcaklıklar yükseliyor. Hava sıcaklıkları ise 2 ila 4 derece artacak. İç ve batı bölgelerde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Öte yandan, Marmara, Orta ve Doğu Karadeniz, Batı Karadeniz ve İç Anadolu’da sis ve pus bekleniyor.

Hafta Sonu Bir Kez Daha Bahar

Sonbaharda güneş yüzünü göstermeye devam ediyor. Yağışlı havanın yerini alan sıcaklık artışı ile birlikte hafta sonu bir kez bahar havası yaşanacak.

Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı. Ülke genelinde yağış beklenmiyor. Yurdun doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava Sıcaklığı Ülke Genelinde 2-4 Derece Artıyor

Hava sıcaklığı ülke genelinde 2 ila 4 derece artacak. İç ve batı kesimlerde yer yer mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Rüzgar genellikle güney ve güneydoğu, kuzeydoğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,629BeğenenBeğen
2,203TakipçiTakip Et
19,906TakipçiTakip Et
411AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER