26.7 C
İstanbul
5 Ekim 2024, Cumartesi

Stuttgart AKM 35. Yılını Kutluyor

(LONDRA) – Baden-Württemberg eyaletinin başkenti Stuttgart’ta bulunan ve Avrupa Alevi örgütlenmesinin güçlü kurumlarından Stuttgart Alevi Kültür Merkezi (AKM), 35. yılını bu pazar günü (6 Ekim 2024) düzenleyeceği bir etkinlikle kutluyor.

6 Ekim 2024 pazar günü Stuttgart’ta bulunan Arslan Events Kulturhaus’ta saat 13:00’da başlayacak etkinlik için duyuruda bulunan Stuttgart AKM Yönetim Kurulu, etkinliğin programını da paylaştı.

Stuttgart’ta 35. Yıla Yaraşır Bir Etkinlik Düzenleniyor

Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu (AABK) Eş Başkanı Hüseyin Mat, Stuttgart AKM Başkanı Deniz Torun ve Stuttgart AKM Dedesi Süleyman Uğur’un konuşmacı olarak yer aldığı programın sunumunu Fadime Onay ve Ali Kılıç yapacak.

Sanatçılar Stuttgart AKM-Cemevi İçin Sahne Alıyor

Bu önemli etkinlikte birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak. Gülcihan Koç, Yılmaz Çelik, Aynur Güneş, Göksel Bektaş ve Hüseyin Şen’in sahne alacağı etkinlik, katılan her bir cana nefes olacak.

Etkinliğin Biletleri Belirlenen Satış Noktalarında

6 Ekim 2024’te saat 13:00’da başlayacak etkinliğin biletleri ön satışta 20 Euro olarak belirlenirken, akşam kapıda giriş 25 Euro olarak öngörüldü.

Biletlere Stuttgart Alevi Kültür Merkezi, Dursun Aksu Göksunlular Derneği, Winnenden AKM, Ludwigsburg AKM, Nagold AKM, Böblingen AKM, Pforzheim AKM, Mühlacker AKM, Becekli ve Göktepe Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Aslan Reisen Veli Aslan, Arslan Döner Zuffenhausen, Star Döner Hedelfingen, Haydar Koç Mettingen, Hüseyin Yıldız Plochingen, Hasan Bozkurt Esslingen, Veysel Aydın Böblingen, Yılmaz Söğüt Böblingen, Abas Gül Kirchheim unter Teck, Deniz Torun Stuttgart, Ali Kılıç Stuttgart, Hakkı Şahin Stuttgart, Erdal Çağlar Zuffenhausen, Feriha Mavigöz Adligen, Hayri Turhan Bad Cannstatt, Dursun Yıldırım Calw’den ulaşmak mümkün.

Arslan Events Kulturhaus, Ulmer Str. 241, 70327 adresinde yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,629BeğenenBeğen
2,203TakipçiTakip Et
19,906TakipçiTakip Et
411AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER