22.2 C
İstanbul
7 Ekim 2024, Pazartesi

Eren Uzuner Vahşeti: Israrlı Takip Ettiği Fatma Özdemir’i Katletti

(İSTANBUL) – Ülkede düğmeye basılmışçasına art arda kadın cinayeti yaşanıyor. Cezasızlık politikaları ve İstanbul Sözleşmesi’nin kaldırılması potansiyel şiddet faillerine cesaret veriyor. Fatih’te 19 yaşında iki kadının vahşice katledilmesinden bir gün sonra Tekirdağ’dan da cinayet haberi geldi. Eren Uzuner, takıntılı şekilde takip ettiği Fatma Özdemir isimli kadını, arkadaşlarıyla çay ocağında otururken bularak katletti.

Fatma Özdemir ve Arkadaşını Katletti

Fatma Özdemir’i işyeri yakınlarındaki çay ocağının önünde arkadaşı Barkın Perçin ile otururken gören takıntılı Eren Uzuner, taburede oturan Özdemir ve Perçin’in yanlarına gidip, üzerinde taşıdığı tabancayla defalarca ateş etti. Özdemir ile Perçin, vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Uzuner, elindeki silahla geri döndüğü mağazada bu kez iş arkadaşları N.Ç.K. adlı kadın ile S.D.’yi vurup yaraladı. Eren Uzuner, daha sonra mağazaya ait sevkiyat aracına binip kaçtı.

Barkın Perçin, başına isabet edenle kurşunla olay yerinde can verdi. Fatma Özdemir ise kaldırıldığı hastanede gece saatlerinde yaşamını yitirdi.

Yakalanan fail Eren Uzuner, cezaevine kondu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,629BeğenenBeğen
2,203TakipçiTakip Et
19,906TakipçiTakip Et
411AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER