22.5 C
İstanbul
19 Eylül 2024, Perşembe

CHP’den Vurgu: Denge, Denetim ve Hesap Verebilirlik 

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde siyasi partiler arası ziyaretler devam ederken. CHP Genel Merkezi’ni ilk ziyaret eden AK Parti oldu. Heyetlere CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel ev sahipliği yaptı. Yücel verdiği mesajda, ”Hesap verebilir bir yönetim anlayışı olsa ben inanıyorum ki yaşadığımız sorunların belli bir kısmı çözülecek ya da en azından hafifleyecek.” vurgusunu yaptı.

”Bir Çiftin Çocuklarını Bayramda Ziyarete Gitmesinin Bile Maliyeti Çok Yüksek

Ziyarette konuşan Yücel, ”Son dönemde toplumun bütün kesimleri bayramı bayram gibi yaşayamıyor ne yazık ki. İşte bir emekli bir çiftin çocuklarını bayramda ziyarete gitmesinin bile maliyeti çok yüksek. Asgari ücretlilerin, işçinin, emekçinin… Biz istiyoruz ki refahın toplumun tüm kesimlerine yayıldığı bir sistemi hep birlikte hayata geçirelim”. Yücel, Bu refah için birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirtti. 

”Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin İşlevini Yerine Getiremiyor”

Yücel ayrıca, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin işlevini tam olarak yerine getiremediğini ve sorunun çözümü için diyalog ve istişarenin önemini vurguladı. 

AK Parti MYKY Üyesi Hasan Sert de bayram kutlamalarına katılarak, Türkiye’nin içinde bulunduğu zorlu koşullara dikkat çekti. Sert, yangınlar, seller, savaşlar gibi küresel problemlerin yanı sıra ekonomik ve siyasi dengelerdeki değişimlerin de Türkiye’yi etkilediğini söyledi. Bu nedenle, Türkiye’nin güçlü bir şekilde direnmesi ve kalkınması gerektiğini vurguladı. 

Her iki heyet de Türkiye’nin her türlü sorunun üstesinden gelebilecek güçte olduğuna inandıklarını ve bu hedefe diyalog ve istişare yoluyla ulaşabileceklerini dile getirdiler. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,657BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,866TakipçiTakip Et
365AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER