19 C
İstanbul
20 Eylül 2024, Cuma

11 Yıl Aradan Sonra Duman’dan Yeni Albüm “Kufi”

(ESKİŞEHİR) – Türkçe rock camiasının önde gelen gruplarından Duman on bir yıl aradan sonra yeni albümü Kufi’yi yayımladı. Grunge/Rock türünde müzik yapan Duman grubunun yayımladığı yeni albümde tarzına progresif dokunuşlar yaptığı gözlendi.

Duman’ın Yeni Albümü ”Kufi” Çıktı

Duman’ın yayımladığı yeni albümde şu an için sadece “Nerede Benim Kafam” ve “Kufi” adında 2 parça bulunuyor. Duman grubu, daha önce albümün 16 parçadan oluşacağını ilan etmişti. Kufi albümüne kalan 14 parçanın daha sonra ekleneceği belirtildi. Yayınlanmış olan iki şarkının söz dizimi incelendiğinde, temasının aidiyetsizlik ve direniş üzerine şekillendiği görülüyor.

Albümün Geri Kalan 14 Parçası Daha Sonra Yayına Girecek

Duman, 14 parçanın ileri bir tarihte albüme ekleneceğini belirtti. 1999 yılından beri müzik sahnesinde birçok başarıyla yer alan Duman, en son 2013 yılında Darmaduman albümünü yayımlamıştı. Geçtiğimiz on bir sene boyunca grubun üyeleri hem şahsi projeleriyle ilgilenirken hem de Duman olarak sahne almaya devam etmişlerdi.

Grup 24 Haziran 2024 itibarıyla ”Kufi” albümleri ile müzik piyasasına geri dönüş yapmış oldu. Şarkıları grubun Spotify ve Youtube kanallarında dinlemek mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,657BeğenenBeğen
2,183TakipçiTakip Et
19,866TakipçiTakip Et
365AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER