17.7 C
İstanbul
5 Ekim 2024, Cumartesi

Madımak Katliamı, Cemal Reşit Rey’de

(İSTANBUL) – Madımak Katliamı Hafıza Merkezi Projesi’nin İstanbul programı için hazırlıklar tamamlandı. Etkinlik kapılarını saat 13:00’te açıyor.

Yapımcılığını Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu’nun (AABK) üstlendiği projenin Türkiye gösterimlerinin önemli etaplarından biri olan İstanbul’da Alevi Kurumları etkinliğin duyurulması için büyük çaba sarf etti.

Madımak Katliamı Hafıza Merkezi’nin Galası Ankara’da Gerçekleşmişti

18 Mayıs 2024’te Ankara’da gerçekleşen galanın ardından Türkiye gösterimleri birçok ilde sürüyor. En son 23 Mayıs 2024’te Samsun’da gerçekleşen etkinliğin ardından sırada İstanbul var. İstanbul’dan sonra 30 Haziran’da Edremit’te de bir etkinlik düzenlenecek.

Avrupa Gösterimlerinden Önce Son İki Program

İstanbul ve Edremit gösterimlerinden sonra AABK’nın Avrupa çapında büyük bir gösterim ağı organize ettiği bildiriliyor. Gösterimlerin Avrupa dışında da Avustralya kıtasına kadar ulaştığı vaki.

Cemal Reşit Rey’deki Etkinliğin Detayları

Saat 13:00’te yönetmenliğini proje genel koordinatörü Eylem Şen’in yaptığı sanal müze belgeseli ‘Unutulmayan’ın ardından, saat 14:00’te sunum gerçekleşecek. Saat 15:30’da ise yönetmenliğini Ümit Kıvanç’ın yaptığı ‘Çok Kötü Bir Şey Oldu’ belgeseli yayınlanacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

BİZİ TAKİP EDİN

289,629BeğenenBeğen
2,203TakipçiTakip Et
19,906TakipçiTakip Et
411AboneAbone Ol
- Reklam -

EN SON HABERLER